Страдание, след скока в черна яма,
урок остави. Рана е за двама.
Животът в драма дните ни превърна.
Усмивки как в очите ни да върна?
Обличаме се в лъскави стремежи,
а в истините някак сме невежи.
Болят сърцата да са откровени,
но страх ги е - ще бъдат наранени.
Преследваме великите си цели
и правим се на повече от смели.
Върха на егото във нас катерим,
ала какво желаем да намерим?
Пулсират разпилените ни чувства,
но вплетени в картини са изкуство.
Рисувай смело с четката от думи
ти скок към бяла бездна помежду ни.
© Цветето Б. Всички права запазени