10.01.2007 г., 0:18 ч.

Скрита е някъде из хорските сърца... 

  Поезия
865 0 4
Скрита е някъде из хорските сърца,
искрената истиската доброта!
Има я,дали,незнам!
Но нека повярваме поне за час!

Колко прекрасен може да бъде света-
неотразим в свойта красота!-
И искрен и истински и честен към нас
е всеки човек-негов жител,а не слуга!

Ех,де да беше така!
щяха да летят нашите сърца-
в безоблачни сини небеса.
И слънце щеше да пече,а не да вали постоянно сняг!
09.01.2007г.

© Малина Ванкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??