Скръб
Живея в мечти,
сърцето ми мълчи.
Поглед нещастен лъчи.
Самотен съм, уви.
Бленувам нежни ласки,
изтънчени, пефектни, царски.
Поглед нещастен лъчи.
Самотен съм, уви.
Копнея за сладки устни,
за внимание и леки допири.
Но сънят остава си в мечти...
Сърцето ми мълчи.
Близост минала ме мъчи,
погледът нещастен ми лъчи.
Самотен съм, уви...
Живея в мечти...
© Ангел Ангелов Всички права запазени