Движи пред мен.
Изтръпват паветата.
В главата ми
мислите вече се трóшат.
Познат е модела
'69 - та...
Направо убиец -
какво междуосие...
Седалката спортна.
Кожен салон.
Маневрена. Има
дори климатроник.
Боята и перлена,
тук-там силикон.
Пастирана. Боже,
к'ви мисли ме гонят.
Акостира до бара.
Ще се пръсне сърцето
И погледи мъжки
на нея се спират.
Поръча си водка,
а мене ръцете
сърбят ме и искат
да я паркирам.
© Хухавел Кайлъшки Всички права запазени
Явно ти си един много голям всезнайко и хобито ти е да даваш винаги съвети. Аз пък цял живот съм правил това което аз искам, това което на мен ми харесва и това което според мен е необходимо. Съветници съм срещал под път и над път и винаги са си оставали само такива, особено тези, от които не съм искал такива.
Айде със здраве!!!