10.06.2011 г., 11:30 ч.

Сладка кражба 

  Поезия » Любовна
526 0 0

Сладка кражба

 

Крада целувка,

тръпна за милувка,

подготвям ти страстен пай,

а искам от теб любовен рай!

© Пламена Сомова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??