8.08.2009 г., 4:14 ч.

Сладка Нощ 

  Поезия » Любовна
762 0 0

                Сладка Нощ

 

Беше нощ. Нещо светеше в синьо.

А в очите ù щастието трептеше игриво.

Беше нощ, а тя ухаеше прекрасно.

Почувствах как на сърцето ми ставаше тясно.

Ухаеше на пролет и любов

и не знаех дали за това съм готов.

Дъжд, музика и синя светлина,

а тя с лекота докосна моята душа.

Нима това е любовта?

В един миг да усетиш, че имаш всичко на света.

Времето минава. Всичко си лети.

Но споменът от преживяното

в сърцето ми гори.

 

Господ прави хиляди неща.

Блажени са тези, които

повярват в неговите дела

и бъдат докоснати от любовта.

Най-голямото чудо на света.

© Милен Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??