Сладка съм и апетитна,
искаш ме със шоколад,
потеклото ми - елитно,
май те гони вълчи глад!
Как ме гледаш похотливо,
да ме гризнеш искаш май...
със езиче закачливо
оближи ме чак до край!
Бързо действай, време няма!
Виж се, още си назад,
на опашката голяма
всеки чака… „мелба” с шоколад.
© Валка Всички права запазени
те нали са си мъже!?
Да се блъскат и да бързат,
нека супата да сърбат!