Понякога сънувам сладки случки,
в които аз съм главният герой.
Принцеси, президенти, секси кучки
явяват се в съня ми, след запой.
Позавчера сънувах как във Лондон
с Кралицата си бъбрим на кафе.
Без бира, там ми стана… неудобно,
и хукнах със Мадона на море.
Заминах с нея чак на остров Бали.
Веднага я намазах там с масло.
Случайно се засякохме… с Кавали,
а с него бе и Мерилин Монро!
Прехласнах се по нейните бикини!
Тя беше с бяла рокля от сатен.
Събираше на плажа… раковини,
а вятърът бе силен в този ден.
На следващата нощ аз бях в Ямайка.
Боб Марли, там поливаше трева.
Шакира, беше страшна полицайка.
Запяхме трима реге на мига!
А днес сънувах как съм Ал Пачино.
На мафията бях престъпен бос!
С приятел пийнах малко бяло вино,
и дадох с автомата си откос.
Отстрелях много родни политици,
министри, депутати, все лъжци!
На кино пратих доста алчни птици
и всички корумпирани дейци!
Сънувах дълго сладката вендета.
Събудих се ухилен и щастлив!
Но дръпнах двете шарени пердета,
и делникът отново стана крив.
Юри
Йовев
Декември
2021 г.
© Yuri Yovev Всички права запазени
Сънища, мечти, преживявания…
Ще продължа да драскам, а и ти не спирай да пишеш. Полезно е за здравето! 😊