За да се оближе сладоледа,
иска се финес, сърце, душа.
С топъл поглед трябва да се гледа,
да се топи преди докосване сместа.
Бавно, плавно всяка капка,
се разхожда из небцето за копнеж.
Сладост сочна в очарователна захапка,
изпъва Душата с енергийния пълнеж.
Без значение на вид и марка,
изкуство е сладоледа да ядем.
Опитайте, когато Отдадеността е господарка!
Сладостта наука е, нека го... прозрем!
че ,попива като Шексперовите сонети,
сладостите казват не засища глад
но са муза на .......гламави поети!! Усмииииих!