Не е виновен който взима...
А този който си мълчи.
Виновника го знаят всички...
Но надали някой ще го оповести.
В България на мода е не зная...
Не чух дори и не видях.
Виновни няма, но наказани ще има!?
Щом не искат да мълчат. Тишина?
© Ангел Всички права запазени