След..
Един ден се сбъдва всичко,
за което си мечтал
и достигнати са върховете,
към които си летял
Но платил си за това
цена висока,
изпаднал си към всичко
в апатия жестока.
След толкова предателства и унижения
ти безразличен си към всякакви успехи,
постигнати от теб с много труд и с лишения,
преодолявайки препятствия нелеки.
За да докажеш, че си талантлив,
ти устоя на хорското презрение,
но мечтата ти, да си щастлив,
самият ти постави под съмнение.
И смисълът на щастието
се загуби някъде между борбите,
които водеше с всички,
за да покажеш, че си най-добрият.
© Владимир Георгиев Всички права запазени