Не, ти няма да чуеш от днес
ни дума, ни вопъл от моите уста -
след знойното лято идва късната есен,
след бурния огън тлее жарта.
Не, ти няма да видиш от днес
ни мойта усмивка, ни моите очи -
тишината настъпва след птичата песен,
след нежното слънце ще завали.
Не, ти няма да усетиш от днес
ни мойта тъга, ни моите сълзи -
опасности идват след полета лесен,
след тежка раздяла - душата боли,
след нежна усмивка - остават сълзи.
© Радина Стоянова Всички права запазени