8.05.2013 г., 7:54 ч.

След думите ти 

  Поезия » Любовна
588 0 7

И аз също не спах тази нощ.
Във леглото, в просъница,
се отдавах на твоите думи
и ръцете чертаеха пътища
по гърдите,
корема,
бедрата -
странни, лунни.

И аз също не спах.
Потърсих те с устни.
Мека пареща влажност
присви във конвулсия
слабините ми;
като в миг преди да потънеш във мен
се разля
топлина,
и притихна.

И аз също.
До сълзи.

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??