След любовна нощ
очите на жените пеят,
излъчват от плътта си мощ,
вървят със полет и се смеят.
Тогава те са още по-красиви,
блестят от нежност без да се прикриват,
и всички виждат колко са щастливи,
от свойта радост всекиму преливат.
Тогава те са най-прекрасни,
приличащи на феи златокрили,
божествени, невероятни, страстни,
уверени във женските си сили.
*****
След любовна нощ
мъжете пък са много уморени,
изцедени от всичката си мощ,
по-силни уж... а победени...
10.01.2016.
Георги Каменов
© Георги Каменов Всички права запазени