13.08.2015 г., 14:57 ч.

След падане 

  Поезия » Гражданска
297 0 1

След падане

След падане си стъпих на краката...
Изтупах  дрехите си и калта.
И пак се вкопчих  във Съдбата
и тръгнах да се боря със света!

И моя борбен дух при мен се върна,
и вярата, че мога и че знам!
На бойните позиции се върнах...
И от руините си пак издигнах храм!

 

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много сила на духа се изисква за издигането на подобен храм, но който успее е истински щастливец!
    Много ми хареса!
Предложения
: ??:??