Хей! Усмихни се,
не тъжи!
Щастието там е,
където няма сълзи!
Хей! Погледни ме!
За какво тъжиш?
Прегърни ме!
Трябва напред да продължиш!
Всичко с времето минава,
хората са казали: всяко чудо за 3 дни!
Малко по малко, болката ще отшумява.
Ще забравиш и общите мечти.
Хей! Повярвай ми,
на твоето място била съм милиони пъти.
Казваш "Трябва ми",
За какво ти е щом не иска да отстъпи?
Животът продължава,
избърши очи.
Само имай вяра
и следвай своите мечти!
Ще намериш някого, спокойно.
Когато затваря се врата,
се отваря друга, по-широко.
© Симона Димова Всички права запазени