Виждал ли си нощ без луна,
слънце без лъчи?
Едно влюбено момиче
с разбити мечти?
Това съм аз без теб,
откакто ти си тръгна.
Сърцето е сковано в лед
и не мога теб да върна.
Отиде си, остави ме сама
с толкова болка и тъга.
Не ме съжали за това,
че без теб ще умра.
Обичам те, как да ти го кажа?
Да го призная ей така.
Трудно е, а ти не ме разбра.
Виждал ли си скитник в нощта,
как броди
и за обич моли?
Ако не си,
ела и виж мен
как плача всеки ден.
Как моля те да върнеш любовта
и всеки път проклинам моята съдба!
© Иваничка Петкова Всички права запазени