13.08.2010 г., 12:27 ч.

След толкова години 

  Поезия
501 0 6
След толкова години
пак сме в тази стая,
от всеки атом шепнат стонове и страст.
Но ти мълчиш, а чувам как
душата ти ридае, за теб, за мен
и за изгубените дни.
За жалост, нищо няма да се върне.
Обичахме се, любихме се до зори,
а после зъби, нокти, ругатни,
кълнежи, мъка и сълзи.
Създадени сме да боли.
И колкото по-силно е горяла любовта ни,
два пъти по-силно после ни горчи!

 

© Явление Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??