Беше взрив,
който помете всичко.
И се роди нова вселена.
Не и дадохме име,
координати,
не изпратихме сигнал...
Все по рядко се сещаме за парчетата,
които се реят в пространството
и които хората още дълго
ще наричат "любов".
© Радка Миндова Всички права запазени