29.08.2005 г., 20:46 ч.

Слепи са очите ти 

  Поезия
937 0 3
                #  Посветено на мой близък загубил зрението си #

Слепи са очите ти,
а виждаш всичко
и усещаш с тялото си
идващия ден.
Разнищваш ме
и чуваш ми сълзите,
докосваш се до
всеки звук във мен.
Четеш душата ми
като учебник
и държиш се с мен
като с дете,
хванало ръката
на слепеца,
повело те към
нови светове.
Слепи са очите ти,
а само те ме гледат
и сравняват ме
със залеза ранЕн.
Слепи са очите ти,
но само те ме виждат,
истинската - Мен..

© Тони Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??