Мечти... Копнеж... Жадуване!!!
Очакване...
За Обич, Чиста, Нежна... Първа!
Души... търсещи сродна душа!
Сърца...носещи много Любов!
Сърца... търсещи Сливане!
Две души, две сърца...
жадували се, търсили се...
чакали се!
Среща!... За един закъсняла...
за друг - навреме дошла...
Погледи - жадно впити един в друг.
Порив!... Думи, изпълнени с нежност!
Жестове!... Привличане... Магия!!!
Душите се сливат...
Сърцата бият в едно!
Среща... Пламък в сърцата...
Нощ... Вечеря... Свещи!
Музика - Загадка...
Романтика... Вълшебство!
Докосване... Трепет... Възбуда...
Страст!!!
Сърцата бият до пръсване...
Светът се върни неимоверно!
Времето спира!!!
Две души се сливат в една...
две сърца... биещи едно за друго!
Целувки... Нежни... Горещи... Вълшебни!
Ръце... Докосване... Изгарящи страсти...
Ласки, палещи огън!
Огън... лумнал в буен пожар!
Пожар от Любов... Пожар за Любов!!!
Любов Вълшебство...
Любов - МАГИЯ!!!
Тъй Чиста, тъй Нежна и Всеотдайна...
Единствена, Несравнима...
Неповторима!
Нашата Любов - Сливане!!!
27.09.2007г.
Посветено на Пипчи!
© Рени Стоянова Всички права запазени