Аз искам бавно всеотдайно да те любя
и да усещам твойта топлина.
В ръцете ми да се разтапяш до полуда,
отново да те вая във нощта.
Внимателно и нежно да докосвам
По много още аз да те изпивам
на едри глътки, мен да омагьосваш,
да бъда в теб и с тебе да се сливам.
И днес, и утре и във други ден
да те усещам и да търся твоя поглед,
да бъда част от теб и ти от мен
душите ни да следват своя полет.
© Росица Георгиева Всички права запазени