говори ми за любов
щото ще се смахна неудържимо
докато чакам времето
да изтече
между ребрата на тишината
в опитите да сме
губим в шеметни паузи смисъла
утре
утре е много разтегливо понятие
съставено от три части дъх
гореща пилешка супа
(за душата или както там наричаш
неземната част от мене)
и няколко забележки преди тръгване
ако планираш внимателно скоковете
в бъдещето
и имаш много за губене
раздели ме на порции
и преглъщай неовкусени залци тъга
непредвидими точки кристал
сърце
само ми говори за любов
извън времето
в онази пауза където сме
утре може да не дойде
© Зорница Николова Всички права запазени
много!!!