Една усмивка
Кара те да се почувстваш по-добре.
А една прегръдка.
Толкова нужна
Е, когато искаш някой да те разбере.
Разликата е обаче,
Истински ли са.
Не само когато ти се плаче.
А когато…
В. Николов
23.03.2012г
© Веселин Всички права запазени