Хора на полицейския вифаджист
нахлуха в склада на славчовия кларинетист.
Господин Цветанов, как не ви е срам
без заповед за обиск да ги пратите там?
Защо, като ви питат, си траете?
С търпението на хората си играете.
Докога ще продължи тоя произвол?
Наглостта и цинизмът ви са бол.
(Някой трябва да каже, че царят е гол!!!)
Господин Илиев, смело!
Това правителство към архива е поело!
© Георги Всички права запазени