Открадвам те от съмналото слънце
и те понасям в моите владения,
там, в сумрака на есенните хълмове,
където ти и аз ... и любовта се сбъдват.
Където вплитам радостта в косите си
и с тях докосвам бурите ти стихнали.
Обичам тези случили се утрини,
в които двамата усмихнато осъмваме.
© Дочка Г Всички права запазени