Случка с Любовта
-О, Любов, незнайна
и нечувана!
Защо седиш на таз скала
така прокудена?
Нима тебе
някой не те иска?!
-Не, просто насила
той да бъда
с него ме притиска!
-Е, нищо!
Нали все пак
го ти обичаш,
какво повече
от него искаш?
-Обичам го, така е
и до края ще е така,
но искам не насила
с него да вървя,
ами любов с желание,
когато е готов, да му даря!
© Цветослава Младенова Всички права запазени