в съвършената държава
никой зло не причинява
съвършената държава
на добро се основава
в съвършената държава
щастието избуява
съвършената държава
съвършенства сътворява
в съвършената държава
служи се на БОГ за слава
съвършената държава
Земен Рай се назовава
в съвършената държава
звездно мислене изгрява
съвършената държава
нека и вселенна става
© Стоян Минев Всички права запазени
съвършената държава
с вяра нека разцъфтява
съвършената държава
и с надежда нека сгрява
съвършената държава
е любов и възвисява
съвършената държава
е премъдрост величава
...................................................................
съвържената държава
блян е
за да
размечтава