Сега съм Happy откакто те срещнах
И усмивката ти с прегръдка аз посрещнах
Ти за мен си слънцето в небето единственото
Дърво в полето на което всяка птица каца
Силна си като еделвайса изникнал на скалата
Ти за мен си с една дума най-скъпото
Искаш или не аз обичам те завинаги
Когато ми кажеш здрасти езика глътвам си
Моят сън искам да се слее с твоя поне там
Да сме заедно се моля искам да си с мен
Искам да си до мен всичко да се промени
В този ден Заради теб и твоята любов ще мина
През ада но ти от там извади ми душата
И накара ме да гледам с други очи на нещата
Поглеждайки назад спомените ме изгарят
Ти внимание ми обърна когато страдах
И ръка да стана ми подаде когато паднах
А сега е толкова различно доста хаотично
И живописно Не ми остава друго освен да
Изрека едно БЛАГОДАРЯ и с усмивка на
уста да те прегърна за това че ти превърна ме
в това момче обичано няма дума с която да
описвам тази твоя красота и тези чувства да излея
© Боби Бруте Всички права запазени