6.09.2024 г., 22:31 ч.

Слънце мое 

  Поезия » Любовна
89 3 0

Слънцето изгрява,
гледам твоите очи,
на сърцето хубаво му става,
имаме пред нас красиви дни!

 

И загледан в твоето лице, сънуващо,
усещам светъл благослов,
то е прелестно и даващо,
сила, мъдрост и любов!

 

А аз щастлив съм, че те имам –
най-красивата жена!
Всеки миг със нас си взимам
и го загръщам в светлина!

© Добромир Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??