6.05.2007 г., 17:23 ч.

Слънце в ръцете 

  Поезия
887 0 9

Слънце в ръцете

 

Сутринта ще тръгна плаха

с най-бляскавия лъч надежда,

ще дойда, за да върна утрото,

с което, като малка, се споглеждахме.

 

Аз тръгнах без да се сбогувам,

от тогава болка тъне в мойто тяло,

но родила се наново, аз изгрявам,

за да върна светлото начало.

 

И тъжовна, и греховна, пътя следвам

към просторите на мойта радост,

а тъгата си оставям в настоящето,

за да тегне като спомен в мойта младост.

© Велина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??