12.05.2009 г., 5:46 ч.

Слънцето и Ти 

  Поезия » Любовна
870 0 6

                               Слънцето и Ти

 

 

                                              Сънувах, че съм бременна от Слънцето.
                                              Страхувах се да се събудя като лава.
                                              Пожар топеше тялото ми до разсъмване.
                                              В очите ми зелени догаряше жаравата.

                                              Събудих се внезапно. Ти ме любеше.
                                              Изпаднах аз в Божествена нирвана.
                                              Ти се загуби в погледа ми влюбен.
                                              Забравихме тогава всякоя забрана.

                                              Насетне знам какво аз ще сънувам.
                                              Прекрасно е, че нося те в себе си.
                                              За Слънцето усмихната бленувам.
                                              Благодаря му за всеки ден до тебе!

© Димена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Носи Слънцето в себе си!
    Усмихвай се!
  • Интересен сън!
  • Ех, Петинка !Благодаря ти искрено, мила !
  • Пожелавам ти да изпадаш в Нирвана по-често от другите!
  • Хехе, канибал !Едва ли бих посмяла да сънувам, че съм бременна от теб !До там нямаше да стигнем със сигурност !Много се забавлявах с този твой коментар !И аз благодаря !Краси, та нали в поезияте са позволени и архаични форми !?Иначе, щеше да ми се наруши ритмиката !Пак, благодаря !
  • Всякоя е архаична форма , използвана в листовките на определен вид църкви...правилното е ВСЯКА. Това е. Зем.
Предложения
: ??:??