Иззад цвят
в лумнал храст
идва лятото.
Впечатлен
и в захлас
спира вятърът.
Разтопен
"Летен ден"
карамелено
черпи теб,
черпи мен
и премерено
се топи
като миг
между устните.
Ех ти, ветре,
немирнико,
сладокуснико!
Публикувано във:
© Павлина Гатева Всички права запазени