Не съм добра във твоята игра,
победата си е изцяло твоя.
Аз мрежи не обичам да плета
и не харесвам да играя роли.
Аз плача само с истински сълзи,
обичам ли, обичам безпределно.
Когато вярвам, вдигам планини,
защото просто зная, че е редно.
И даже и с пречупена душа
простих за всичко вече, без остатък.
Парчетата от мен ще събера
и ще намеря светлото във мрака.
© Стела Всички права запазени
Този също много ми хареса!
Истински е!