Чуваш ли звънят навън камбанки -
блеснали цветенца в любовта.
Грейнали усмивки с диаманти
слънчево се вричат в небеса.
С вяра там сред сините покои
светлата дъга над тебе бди.
Шарена виола с ноти твои
тихичко в душата ти звучи.
Чуваш ли мелодията цветна?
Радостна набрала е любов.
Пее обичта ти вдъхновена -
звън е на камбана с благослов.
Пурпурни слънца - цветенца мили
стоплят с аромат горчиви дни.
Щастие сияе лекокрило.
Слънчева, душата ти блести!
Стихотворението се чете и от края към началото. 😊
© Цветето Б. Всички права запазени
Поздравление!