Днес ще съм лъч от това слънце,
ще се сгуша във теб, до затопляне.
Във очите ти до усмихване, ще занижа
светли нишки от моята искреност.
Ще докосвам лицето ти с ласки,
ще танцувам със обич по устните
ще се вмъкна в душата ти нежно,
от любов ще засветя в мечтите ти.
И от лъч достигнал сърцето ти,
в слънце истинско ще се превърна!
Ще пулсирам във теб непрестанно,
даже въздуха с тебе ще дишам!
Ще усетиш, колко топла и светла,
моята обич във теб ще пламти...
Слънчева, истинска и красива
нашата любов, ще блести!
© Евгения Тодорова Всички права запазени