Копринена нежност
по косата ти
съм посипала.
Ласка небесна
в очите ми
си посял.
С толкова вяра
в сърцето ти
съм поникнала.
Слънчева обич -
само с нея
можем да дишаме.
Всичко си ми взел.
Всичко съм ти дала.
Ти си начало,
ти си край.
Аз съм центърът
на Вселената ти.
Толкова ти принадлежа.
Толкова те владея.
Рисуваш със нежност
по тялото ми.
А в очите ни -
Лято.
© Весела ЙОСИФОВА Всички права запазени
Почувствах го истински...
Името Веси е много скъпо за мен
Привет