20.07.2010 г., 16:08 ч.

Слънчеви лъчи 

  Поезия » Любовна
660 0 2

Най-прекрасните очи. Като скъпоценни камъни.                                                                                                                                                                                                                                  Топли - слънчеви лъчи. За мен те са скъпоценни.                                                                                                                                                                                                                             Подариха ми живот. Твоите очи прекрасни.                                                                                                                                                                                                                                        Изпълнени с любов.                                                                                                                           

© Драгомир Костадинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??