Слънчеви мечти;
щастливи дни;
с крила на любовта
при мен ти ела.
Слънчеви мечти;
обич в мен трепти;
розови сърца;
щастливи лица.
Слънчеви мечти;
с мен бъди ти
и щастлив е света,
щом е напоен с любовта.
Слънчеви мечти;
щастливи дни;
с крила на любовта
при мен ти ела.
© Диди Всички права запазени