... и вървя по брега като слънчево малко момиче,
с шепа шарено-пясъчни миди от крехки мечти
и оставям следи по златистите парещи дюни,
като капчици перли, по които да тръгнеш и ти.
А вълните, лудуващи нежно с косите на вятъра,
ще изпратят по морския бриз мойте топли усмивки
и след всеки твой изгревен ден ще усещаш по мъничко щастие,
като цвят от дъгата над моето синьо море.
© Дочка Г Всички права запазени