Слънчо ще целуна
По всички пътища те търсех
и чаках от Съдбата знак.
Да те намеря не успявах
и питах се отново как
следите ти да разгадая,
от моя стих да се родиш
и да превърна във магия
това, което споделиш.
Усещах твоето мълчание
и погледа ти в мене взрян,
и пак от разстояние
изграждах образа желан.
Но уморих се да те търся,
бъди щастлив далеч от мен!
Аз Слънчо ще целуна
във есенния шарен ден!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Всички права запазени