СМЕ ЛИ
Понеже не
(сме)
приятели,
сме?
не-приятели,
не-съпрузи,
не – (що?!)
като
нищо
на света.
Ни – ( кога?!) вече!
До –
невиждане!
До –
( не-на)виждане.
До (сп)ад.
До (к)рай.
До (ня-)кога?
До ни-кога.
До-нa
© Донка Калчева Всички права запазени