8.06.2007 г., 9:49 ч.

смешно ми е 

  Поезия
632 0 3
 

Смешно ми е

само като виждам

как със теб мъдруваме,

 че сме безразсъдно чужди...


Може би?!

Не зная...



Но  поне коректно се преструваме...

Как ли туй не ни обижда?


Ала сигурно е нужна, за баланса общ, словесната омая?!?


Сякаш   сме

на някакъв абсурден прием

и един на друг от жестовете   се    срамуваме...


Аз - с обноски  недостойно груби,

ти - със дяволитост мнима...


И е  смешно,

че ще трябва да се скрием

във света,

във който нищо се не губи...

© Кирил Бачев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??