Д-доброта
У- ум
М - мисъл
А - аргумент
Т - ти
А - алчност
Първата и последната буква са коренно различни тъй като хората са ДОБРИ и АЛЧНИ едни живеят само за себе си, а други са готови да пожертват себе си.
Ума царува там, където има доброта, защото една сърдечна постъпка дава смисъла на хората да са умни в сърцето.
Една дума трябва да има мисъл, защото точната дума удря там, където най-боли и човек се замисля дълбоко в нея и може да изважда още куп мисли от нея.
Аргумента не е бил никога маловажен, защото човек трябва да отстоява правата си.
А Ти е, защото ако нямаше самия теб тази дума нямаше да съществува.