8.07.2007 г., 10:37 ч.

SmS 

  Поезия
976 0 2
Ручей бистър в долината шумоли,
     пее песен за две влюбени души!
     Разказва през какви испитания са преминали те,
     за да са толкова щастливи днес!
     Хммм,
     трудности големи са видели, но пак са оцеляли!
    Любов голяма с теб делим!
    Аз обичам те, ме разбери, сладката ми мишчица си остани!!!

© Тачи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??