Смях,
умирам си от смях...!?
А дали е така... Кой ще ми каже!?
Май всичко е лъжа, щом чакаш
от някой похвала.
Лъжа... Какво ли? Животът...
Не всичко във него е страст.
Надежда, лъжа, любов, изневяра...
Приятелство, писане, страст... Лъжа?
Преструвки,
пишеш красиво със хъс...
Докосваш със думи, съпреживях го и аз...
Махни с ръка на пошлост лъжовна...
И продължи напред, не тъгувай...
Ако никой не разбира тъгата твоя,
не се кори за словото свое.
Смях,
смях без думи, смях без глас...
Плач за всекиго от нас!
© Ангел Всички права запазени