15.08.2004 г., 16:36 ч.

Смяна на сезона 

  Поезия
913 0 1
Охлаждането на сезона факт е,
не носим вече леко поведение,
разтворили мухлясалите лакти
навличаме се с нетърпение.
Да не измръзнем, да не легнем
на вечно искаща кушетка,
болката да не пристегнем,
за да я скрием под наметка.
Безверни сме, но ваксинираме
уклончиво към зло съзнание,
треперим да не провокираме
необуздано, спящото страдание.
И въпреки превенция, наета
на опашка, пазена с лакти,
забравяме душевната диета..
Промяната в сезона факт е.

© Ниела Вон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Различно е от много други и ме радва!
Предложения
: ??:??