Хайде да се страхуваме
Да поплачем в скута на майка си
Само че по-бързо.
После да пием бира след училище
И да пушим трева
Хайде
Хайде, бързо
Да правим секс
И после да се обичаме
защото няма време
защото ще я изпуснем
Бързо да станем и да се приготвим
Да изпием чаша кафе и да изпушим цигара
Но да не се бавим много
Хайде
Хайде
Да свършим работа
И да си направим дете
Да купим хляб
Да отидем на почивка
Да обелим няколко варени яйца
и да погребем родителите си
преди те да са ни погребали.
Хайде
да изпием много вода
и да се видим с тези приятели
и да ги поканим нагости за празниците
Хайде
Хайде, по-бързо за да не закъснеем
Трябва да побързаме
да се разболеем
Да се оплакваме и да лежим
И да изгледаме филма
Да си изпием хапчетата
И накрая да не забравим да си навием будилника за утре
За да не я изпуснем отново...
© Еди Кой си Всички права запазени