СОНЕТ ЗА -ТОП
Уж обичах ги големи,
а на тебе, миличко, държа,
макар че плоско и мъничко,
и черничко си даже, да!
Два часа трудничко издържаш,
без в контакта да си и със мен,
но пък интереса ми поддържаш,
забавен си и съм ти фен.
С любов в ръцете си те имам,
и в леглото ми досред нощта,
без тебе трудничко заспивам,
с очи те търся сутринта.
О ти, любим ще си до гроб,
мой мъничък лап-топ!
© Лордли Милордов Всички права запазени