Спести си времето
В което ще ме натовариш
Като нощен влак
По плажовете на забравено
Отдавна почерняло
Океанско плаване
Носталгия
Късно е да се напия
Под прозореца ми шумоли кристалното
Кълбо на идващата зима
А във огледалото самотен гледа ме портрет
Без рамка
И без никакво
Движение в очите си
Късно е
Ще се завия
Тази нощ
А ти...
Стой отвън ако искаш
Спести си времето
Което си запазила да се натискаме
Защото си причината да ненавиждам
Плюсовете си и минусите
Спести си игрите
И преподреди мислите си
Но все пак е късно
Утре отлива всичко ще отнесе
И ще започнем наново да си се мръщим
30.11.2006
© Десислав Илиев Всички права запазени
Което си запазила ДА СЕ НАТИСКАМЕ..."
Озадачих се по две причини. Едната е тази ...